Bij Excellent Health Center kunt u ontspannen!

 

Wat Excellent Health Center uniek maakt is onze visie. Net zoals onze werkwijze en de manier waarop wij willen omgaan met mensen. Wij willen dat het persoonlijk is en dat u zich welkom voelt in een warme en vertrouwde omgeving, waar gewerkt wordt met liefde en aandacht voor de ander.

 

 

                 Elly de Visser

 

 

Gezondheid is een groot goed en ligt voor een aanzienlijk deel in onze eigen handen. Een leefstijl met voldoende beweging, gezonde voeding en op gezette tijden rust voor lichaam en geest is daarbij uitermate belangrijk. Bij Excellent Health Center kunt u terecht voor diverse therapeutische en ontspannende massages, maar ook met vragen over uw gezondheid, leefstijl, en voeding.

 

Mede door mijn medische achtergrond staat de lichamelijke en geestelijke gezondheid bij mij hoog in het vaandel. Na mijn opleiding tot sport- en ontspanningsmasseur heb ik mij verder ontwikkeld door middel van verschillende specialisaties zoals: bindweefselmassage, massage bij fibromyalgie,  triggerpointtherapie, medical taping en shockwavetherapie.  Daarnaast richt ik mij op voeding, in relatie tot gezondheid, een gezond gewicht en lichamelijk welzijn. Na een aantal scholingen op  orthomoleculair gebied, volgde er een opleiding tot orthomoleculair therapeut en een specialisatie behandelprotocol burn out.

 

Met veel genoegen en liefde voor het vak, heet ik u van harte welkom.