Bridal Treatment

Stralend je trouwdag tegemoet

 

 

Yes....., je gaat trouwen! Deze droomdag wordt een van de meest bijzondere momenten in je leven en daar wil je natuurlijk elke minuut ten volle van genieten. Als straks alle ogen op jou gericht zijn wil je er uiteraard ook geweldig uitzien en daarom is je trouwdag het beste excuus dat je ooit zult hebben om jezelf eens goed in de watten te laten leggen, zodat jij straks het stralende middelpunt bent.

 

Helaas ervaren veel mensen ook de nodige stress in de tijd voorafgaand aan de grote dag. Laat daarom de drukte van de voorbereidingstijd even achter je en kom tot rust in een oase van weldaad en ontspanning zodat je op en top in je vel zit en in alle rust ja kunt zeggen tegen je lief.

 

 

De behandeling  

  • De ongeveer 4 uur durende behandeling start met een floatsessie van 60 minuten. Kom tot rust in het warme water van de floatcabine en ervaar de ultieme ontspanning.
  • Vervolgens ontvang je een zachte scrubmassage met warme olie en shinshiro scrubzout. 
  • Na een reinigende douche is het tijd voor een Shinshiro bodypakking waarvan de heerlijke, lichtzoete geur van rijstmelk je tijdens een energiegevende andullatiesessie van 45 minuten meeneemt naar oeroude verzorgingsrituelen van Shinshiro.
  • Een ontspanningsmassage met shinshiro massageolie maakt de behandeling compleet.
  • Onder het genot van een potje verse kruidenthee kun je nog heerlijk even nagenieten. 

 

Uiteraard bent u als (schoon)moeder, (schoon)zus, vriendin, buurvrouw of collega van de bruid ook van harte welkom voor deze uitgebreide behandeling.

Een fijne en ontspannen trouwdag toegewenst!